Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سردار عزیزالله ملکی صبح امروز در رزمایش طرح زمستانه در ستاد فرماندهی انتظامی گیلان با بیان اینکه با شیوع کرونا وظیفه نیروی انتظامی هم در سطح ترافیکی و کنترل ورودی‌های استان اظهار کرد: با شیوع کرونا در گیلان محدودیت‌های منع تردد آغاز و تا امروز این امر ادامه داشته و پلیس‌راه، راهور و مأمورین نیروی انتظامی در ورودی استان و شهرستان‌ها حضورداشته  و در کاهش شیوع کرونا نقش مهمی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آغاز رزمایش طرح زمستانه در استان گیلان گفت: این طرح از ۲۰ آذر در استان آغاز و تا ۲۰ اسفند ادامه داشته و از هیچ تلاشی در خصوص بازگشایی مسیر دریغ نمی‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی استان گیلان با اذعان به اینکه اقدامات لازم در خصوص عدم مشکلات ایجادشده مثل سال گذشته اندیشیده شده است، بیان کرد: در سال گذشته و در طرح زمستانه با مشکلاتی مواجه بوده و برخی از هم‌وطنان در هنگام بارش برف در جاده‌ها گرفتارشده و نیروی انتظامی در کنار دیگر نهادهای خدمات رسان در برف سال ۹۸ به باز شدن جاده به راهداری کمک شایانی کردند.

ملکی با مثبت دانستن جلسه هماهنگی سازمان‌های متولی طرح زمستانه با استان‌های هم‌جوار گیلان تصریح کرد: در هفته گذشته جلسه هماهنگی بین سازمان‌های متولی رزمایش زمستانه با استان‌های هم‌جوار قزوین و اردبیل داشته و در خصوص چگونگی خدمات‌رسانی به مردم در هنگام بارش برف به جمع‌بندی‌های خوبی رسیدیم.

وی یکی از اهداف رزمایش طرح زمستانه را حضور در گردنه‌های برف خیز استان دانست و افزود: با کاهش برودت هوا در فصل زمستان هرساله شاهد سنگین برف و انسداد جاده در گردنه‌های برف خیز استان هستیم لذا حضور در گردنه‌های برف خیز یکی از اهداف این رزمایش است که باید مورد تأکید قرار گیرد و پلیس هم با یگان‌های رزمایش در کنار متولیان طرح زمستانه است.

فرمانده نیروی انتظامی استان گیلان با اشاره به اولویت‌های نیروی انتظامی در طرح زمستانه سال ۹۹ گفت: تسهیل عبور و مرور، کنترل ایمنی وسایل نقلیه در تمامی معابر برون‌شهری، مدیریت ترافیک، پایش تخلفات رانندگی و اطلاع‌رسانی به‌موقع وضعیت راه‌ها ازجمله اولویت‌های نیروی انتظامی در طرح زمستانه است.

ملکی با تأکید بر لازم‌الاجرا بودن دستورالعمل‌های طرح زمستانه ۹۹ در استان گیلان تصریح کرد: ممانعت از ورود خودروهای با نقص فنی و فاقد کارت بیمه، زنجیر چرخ و وسایل تجهیزات زمستانه، کنترل تجهیزات ایمنی خودروها در مبادی ورودی، پیگیری احداث خاک‌ریز در حاشیه راه‌هایی که دارای پرتگاه و پیگیری استقرار جایگاه سیار پمپ‌بنزین و شن و نمک‌پاشی ازجمله مهم‌ترین دستورالعمل‌های طرح زمستانه سال ۹۹ است که باید تمامی ارگان‌ها به آن توجه کنند.

وی با ابراز خرسندی از کاهش جان‌باختگان جاده‌ای در استان گیلان افزود: در هشت ماه نخست سال جدید ۲۸۴ جان‌باخته در استان گیلان وجود داشته است که نسبت به مشابه سال گذشته با کاهش ۱۳ درصدی در این حوزه مواجه بودیم.

لزوم‌ توجه به محورهای برف خیز استان گیلان

فرمانده پلیس‌راه استان گیلان در این مراسم به بیان اینکه گیلان یکی از استان‌های کوهستانی در کشور است، اظهار کرد: با فرارسیدن فصل زمستان همواره شاهد بارش باران و برف در گیلان بوده و بعضی از جاده‌های استان با انسداد مواجه می‌شوند به همین دلیل پلیس‌راه هرساله طرح رزمایش زمستانه خود را آغاز می‌کند.

سرهنگ جاور صفاری با تأکید بر لزوم توجه به برف خیز بودن گردنه‌های استان گیلان گفت: گردنه حیران و الماس مهم‌ترین گردنه‌های برف خیز گیلان بوده و هرساله با برودت هوا در این مناطق شاهد بارش سنگین برف هستیم لذا باید اقدامات لازم در این خصوص و جلوگیری از انسداد جاده در آن مناطق اندیشیده شود.

وی با اذعان به اینکه رزمایش طرح زمستانه سه ماه در گیلان ادامه پیدا می‌کند، تصریح کرد: پلیس‌راه با همکاری دیگر همکاران در جلوگیری از انسداد راه‌ها در فصل زمستان این رزمایش را اجرایی کرده و این طرح تا سه ماه ادامه دارد.

فعالیت ۵۴۵ راهدار در طرح زمستانه سال ۹۹

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گیلان در این مراسم با اشاره به آغاز برف‌روبی جاده‌های استان از چند روز گذشته اظهار کرد: در چند روز گذشته و با کاهش شدید هوا برف نسبتاً شدیدی در برخی شهرستان‌های استان مثل رودبار، املش، سیاهکل، تالش و ماسال باریده و راهداری با ۱۳۵ راهدار بسیاری از این مناطق را برف‌روبی کردند.

فریبرز مرادی با اذعان به اینکه مأموان راهداری از اولین روزهای طرح زمستانه در تمامی محورهای استان حضوری فعال دارند، گفت: در طرح زمستانه سال جدید ۵۴۵ راهدار با ۳۵۱ ماشین راهداری و توسط سه هزار و ۹۴۵ دستگاه برف‌روب در محورهای استان حضورداشته و به بازگشایی جاده‌ها کمک می‌کنند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان نیروی انتظامی زمستان رزمایش سردار ملکی فرمانده نیروی انتظامی استان گیلان رزمایش طرح زمستانه گردنه های برف خیز نیروی انتظامی طرح زمستانه سال طرح زمستانه استان گیلان فصل زمستان پلیس راه جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام ظهر روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، جنگل‌های استان را یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان دانست و گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق برنامه‌ریزی مدون کنند و ظرفیت‌های شهرستان را به کار بگیرند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور جهت پیشگیری از حریق، تاکید کرد: مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاه‌های عضو لازم الاجراست و در مواقع بحرانی همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید بدون سهل انگاری پای کار بیایند.

هژبری افزود: شهرداران و دهیاران مکلف هستند با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات و نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌های آتش نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

معاون عمرانی استاندار ایلام عشایر را یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق دانست و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

وی حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق را بسیار ضروری دانست و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده‌اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

هژبری تاکید کرد: منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و… را پایش کند و با استفاده از سامانه‌های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را در دستور کار قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار ایلام ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، خاطرنشان کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم‌ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

هژبری از رسانه‌های استان خواست پای کار فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت باشند و گفت: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان جهت تولید محتوا در حوزه فرهنگ سازی حفاظت از عرصه‌های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت تشکیل بشود.

کد خبر 6100382

دیگر خبرها

  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • رزمایش اتمی روسیه با «تسلیحات غیر راهبردی»
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان